محسن سوریان: نوجوانان غیرت ایرانی را در آتن نشان دادند و با 9 کشتی گیر قهرمان شدیم

پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ 18:32
کسب عنواون قهرمانی در یونان قابلیت های کشتی را بار دیگر نشان داد
داوری و میزبانی ضعیف بود
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان گفت: کشتی گیران کشورمان در آوردگاه جهانی یونان بار دیگر غیرت ایرانی را نشان دادند و به چهارمین قهرمانی پی در پی خود دست یافتند. 
محسن سوریان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در خصوص قهرمانی این تیم در رقابت های جهانی گفت: اولا بسیار خوشحالم که تیم ایران در رقابت های جهانی از چهارمین عنوان قهرمانی متوالی خود دفاع کرد و نوجوانان فرنگی کار کشورمان با یک کشتی گیر کمتر و با 9 نفر، با کسب عنوان قهرمانی جهان دل مردم را شاد کردند.
وی ادامه داد: در شرایطی که کشور ایران در دفاع از جنگ تحمیلی که از سوی رژیم صهیونیستی  و حامیان آن بود، اردو های ما تعطیل شد و رقابت قهرمانی آسیا در ویتنام را از دست دادیم.
سوریان تصریح کرد: عدم انجام تمرینات و حضور تیم ما در مسابقات قهرمانی آسیا، بسیار به تیم ما ضربه وارد کرد چراکه بهترین زمان آماده سازی تیم را از دست دادیم. از سوی دیگر ما همیشه کشتی گیران را در قهرمانی آسیا  محک می زدیم و پس از  آن با انجام برنامه های مختلف از جمله رقابت انتخابی، رفع نقاط ضعف و تأکید بر روی نقاط قوت با یک تیم قوی راهی مسابقات جهانی می شدیم اما امسال شرایط ما بسیار متفاوت شد  و ما نتوانستیم برنامه های خود را به صورت مطلوبی پیاده کنیم.
سرمربی تیم ملی  کشتی فرنگی اظهار داشت: سختی های گرفتن روادید از سوی سفارت یونان باعث شد که اردوی ما در سیرجان نیمه کاره رها شود و ما برای انجام امور اعزام به تهران بیاییم و در ادامه نیز با توجه به مشکلاتی که برای انجام کسب ویزا وجود داشت تمرکز کاملی بر روی تمرینات نداشتیم.
سوریان گفت: فدراسیون تمام تلاش خود را برای اعزام نفرات به رقابت های جهانی یونان کرد اما متأسفانه به دلیل عدم صدور روادید برای ابوالفضل شیری، وی مسابقات را از دست داد و اعتقاد دارم با توجه به سابقه درخشان این کشتی گیر و تجربه بالا و همچنین قرعه مناسبی که داشت، حتما می توانست مدال طلای جهان را بدست آورد.
وی در مورد شرایط مسابقات جهانی در یونان گفت: اولا یونان اصلا میزبان خوبی برای این مسابقات نبود، بیش از یک ساعت فاصله بین محل اسکان و سالن رقابت ها بود و شرایط تغذیه نیز به هیچ وجه مناسب نبود. داوری ها نیز شرایط  خوبی نداشت و بیشتر داوران برعکس سال های گذشته بی تجربه بودند.
سوریان ادامه داد: امسال تیم ها بسیار قوی ظاهر شدند و مسابقات سطح بالایی داشت. بعنوان مثال در برخی از اوزان تعداد نفرات به بیش از 30 نفر می رسید و تعداد کشتی های که نمایندگان کشورمان باید می گرفتند بیشتر شد.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در مورد عملکرد تیم ایران در رقابت های جهانی یونان، بیان داشت: بسیاری از نفرات ما اولین بار بود که در رقابت های رسمی کشتی می گرفتند و تجربه بودند. از  تمامی نفرات رضایت کامل دارم حتی امیرمهدی حاجیوند که حذف شد. به واقع همه نهایت تلاش خود را کردند و غیرت ایرانی را روی تشک نشان دادند. ما می توانستیم چندین مدال طلا بگیریم اما بی تجربگی در ثانیه های آخر و تحلیل رفتن بدن کشتی گیران از دلایل عدم موفقیت ما بود.
وی در مورد شرایط بدنی کشتی گیران کشورمان، تصریح کرد: ما چندین اردوی خود را از دست دادیم و نتوانستیم به خوبی شرایط بدنی کشتی گیران را آماده مسابقات کنیم در مقابل کشتی گیران کشورهایی نظیر ازبکستان در چند سال گذشته روی مسائل بدنسازی تأکید دارند و در این مسابقات نیز شاهد آن بودیم که شانه به شانه ما در جدول رده بندی بالا آمدند.
سوریان افزود: البته آینده خوبی را برای کشتی گیرانی که در نوجوانی به سمت بدنسازی های سنگین و وزن کم کردن می روند متصور نیستم و این کشتی گیران در رده های بالاتر به مشکل می خورند. 
وی ادامه داد: تأکید فدراسیون کشتی و شخص رئیس فدراسیون این بوده که قهرمانی به هر شرایطی در دستور کار نباشد و به هیچ عنوان کشتی گیران نباید وزن کنند و به دنبال پشتوانه سازی و سازندگی برای تیم بزرگسالان باشیم و به همین دلیل هیچ وقت در اردوها نمی خواهیم که کشتی گیران را طوری آماده کنیم که بدنسازی شدید داشته باشند و یا وزن زیادی کم کنند و اگر قرار بود به دنبال فقط به دنبال کسب مدال و قهرمانی باشیم می توانستیم مدال های طلای بیشتری امسال و یا سال های گذشته بدست آوریم. قطعا اولویت اصلی ما مدال آوری این کشتی گیران در رده ی بزرگسالان است.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان با تمجید از عملکرد امیرسام محمدی در وزن 92 کیلوگرم، گفت: سطح این کشتی گیر از رده نوجوانان بالاتر است و در سطح جوانان است. او بسیار محکم و قوی کشتی گرفت و در اجرای فنون تسلط خوبی داشت و به راحتی مدال طلا را بدست آورد. البته پیروزی ابوالفضل زارع در رده بندی مقابل حریف ازبکستانی نیز بسیار دلچسب بود چراکه به قهرمانی تیم ما بسیار کمک کرد.
سوریان در پایان با آرزوی موفقیت برای تیم کشتی آزاد نوجوانان و تیم های کشتی آزاد و فرنگی جوانان در رقابت های جهانی، خاطرنشان کرد: امیدوارم که 3 تیم دیگر کشورمان نیز قهرمان دنیا شوند تا جامعه کشتی پرافتخار کشتی، پرچم ایران را در میادین جهانی بالا ببرد و دل مردم را شاد کند.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون