رقابت های آلیش کلاسیک بانوان قهرمانی آسیا – ازبکستان

سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ 09:17
4 نماینده کشورمان به دیدار فینال راه یافتند
2 نماینده برای عنوان دومی مبارزه می کنند
رقابت های مقدماتی کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا در بخش کلاسیک عصر دیروز (دوشنبه) در کشور ازبکستان برگزار شد و در پایان 4 نماینده کشورمان به دیدار فینال راه یافتند و 2 نماینده نیز در دیدار دوم و سومی حضور دارند.


به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، نتایج نمایندگان کشورمان در این رقابت ها که به صورت دوره ای برگزار شد، به شرح زیر است:
در وزن 55 کیلوگرم سپیده بابایی در کشتی نخست با نتیجه 6 بر 1 حریف ترکمنستانی را شکست داد. وی در کشتی های دوم و سوم نیز با ضربه فنی از سد نمایندگان کشورهای قزاقستان و مغولستان گذشت و در دیدار چهارم با نتیجه 4 بر صفر حریف ازبکستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت.
در وزن 60 کیلوگرم ام البنین محسنی در دیدار نخست با نتیجه 7 بر 8 مغلوب حریف ازبکستانی شد. وی در دیدار دوم با نتیجه 4 بر صفر نماینده ترکمنستان را مغلوب کرد و در دیدار سوم نیز با ضربه فنی حریف فیلیپینی را از پیش رو برداشت. محسنی برای کسب عنوان دوم به مصاف حریف خود می رود.
در وزن 65 کیلوگرم رقیه محمودآبادی در مبارزه نخست با نتیجه 5 بر 6 مغلوب حریف ازبکستانی شد. وی در دیدار دوم نماینده قزاقستان را ضربه فنی کرد و در دیدار سوم با نتجیه 6 بر صفر حریف ترکمنستانی را شکست داد. محمودآبادی برای کسب عنوان دوم به مصاف حریف خود می رود.
در وزن 70 کیلوگرم ریحانه گیلانی در دیدار نخست حریف قرقیزستانی را با نتیجه 4 بر 2 مغلوب کرد. وی در دیدار دوم با ضربه فنی حریف مغولستان را شکست داد. گیلانی در دیدار سوم با نتیجه 6 بر 1 نماینده قزاقستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت.
در وزن 75 کیلوگرم سحر غنی زاده در دیدار اول با ضربه فنی حریف مغولستانی را مغلوب کرد. وی در دیدار دوم با نتیجه 4 بر 2 مقابل نماینده قزاقستان به پیروزی رسید و در دیدار سوم در حالی که 3 امتیاز از حریف ازبکستانی پیش بود سه اخطاره شد و دیدار را واگذار کرد. غنی زاده در دیدار بعدی برای کسب عنوان دوم به مصاف حریف خود می رود.
در وزن 75+ کیلوگرم عزت قربانی ثانی در مبارزه نخست 7 بر 1 مقابل حریف قزاقستانی به پیروزی رسید. وی در دور دوم با ضربه فنی حریف مغولستانی را شکست داد. قربانی ثانی در مبارزه سوم با نتیجه 2 بر صفر مغلوب حریف ترکمنستانی شد. وی امروز برای کسب عنوان دوم به مصاف حریف خود می رود.

نمایندگان کشورمان صبح امروز دیدار پایانی خود را برای مشخص شدن نفرات اول، دوم و سوم برگزار می کنند.
رقابت های کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا در بخش آزاد نیز امروز برگزار می شود.



گالری تصاویر

برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

آزمون داوران ملی به منظور شرکت در کلاس بین المللی داوری درجه 3 کشتی (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی ساحلی جوانان قهرمانی کشور – ملارد
حسن طهماسبی: استان های زیادی روی کشتی سرمایه گذاری کرده اند
مستند حضور کشتی گیران و عوامل برنامه دایره طلایی در شهر مشهد مقدس (فیلم)
رقابت های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور - تهران (گزارش تصویری - 6)
رقابت های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور - تهران (گزارش تصویری - 5)
مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور در تهران شد
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی – اصفهان (گزارش تصویری 7)
رقابت های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور - تهران (گزارش تصویری - 4)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی – اصفهان
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی – اصفهان (گزارش تصویری 6)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی – اصفهان
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی – اصفهان (گزارش تصویری 5)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام تختی – اصفهان