با موضوع حمله و ضد حمله در کشتی

سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ 11:10
هفدهمین وبینار داوری اتحادیه جهانی کشتی برگزار شد
هفدهمین وبینار اینترنتی اتحادیه جهانی کشتی (UWW) با تدریس ابراهیم چی چی اوغلو از کشور ترکیه و تسونگ چانگ از کشور چین تایپه با موضوع حمله و ضد حمله در کشتی به مدت یک ساعت برای داوران و مربیانی از سراسر دنیا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، این وبینار عصر دیروز (دوشنبه) برای کلیه داوران، مربیان و کشتی گیران سراسر دنیا از طریق ویدئو کنفرانس اینترنتی برگزار شد. در این دوره با اطلاع رسانی کمیسیون داوران کشورمان، داوران ایرانی در رده های ملی و بین المللی شرکت داشتند و بیشترین شرکت کنندگان در این ویدئو کنفرانس اینترنتی ، داوران و مربیانی از کشورهای آسیا و اروپا بودند.

ناصر فروتن رئیس کمیسیون داوران کشتی کشور در مورد موارد مطرح شده در این وبینار تصریح کرد: این سمینار اینترنتی راجع به (درک نحوه ی صحیح ارزیابی شرایط ضد حمله، تجزیه و تحلیل متفاوت از موقعیت های حمله و ضد حمله،  ارزیابی موقعیت های مختلف حمله و ضد حمله) بود. مدرسین با نمایش فیلم هایی مرتبط که اغلب داوران، مربیان و کشتی گیران در آن ابهام دارند را نمایش دادند.

شرح کامل هفدهمین وبینار به شرح زیر است:

- اگر کشتی گیر مدافع  در جهت اجرای فن مهاجم او را کنترل و فنی اجرا کند ضد حمله انجام داده است.(Counterl. attak) وامتیاز به وی تعلق خواهد گرفت.

- اگر حمله مهاجم متوقف بشود و بعد مدافع اجرا داشته باشد موقعیت و امتیاز برای کشتی گیر ضد حمله کننده است،  به این حالت نیز ضد حمله می گویند.

- اگر مدافع با هر دو شانه به پل برود موقعیت و امتیاز برای مهاجم است.

- اگر کشتی گیر مدافع اجرای فن مهاجم را برای لحظه ای کنترل کند و سپس حمله را روی مهاجم انجام بدهد امتیاز از آن مدافع خواهد بود. (Counterl. attak)

- اگر مدافع بدون تغییر مسیر با شانه های خود به تشک برخورد کند این حمله از جانب مهاجم محسوب می شود و این موضوع حمله (Attak) است.

- اگر سر کشتی گیر مهاجم در حالت زیر گیری داخل باشد و اجرایی توسط مدافع صورت بگیرد، چون مهاجم تسلط و کنترل ندارد امتیاز و موقعیت برای کشتی گیر ضد حمله کننده است. (Counterl. attak)

- در موارد مبهم و مشکوک نیزحق و امتیاز از آن مهاجم و حمله کننده خواهد بود.

فروتن گفت: در انتهای این کارگاه آموزشی 10 فیلم منتخب ازمسابقات مختلف به صورت تستی و چهار جوابی نمایش داده شد که مربیان و داوران شرکت کننده در این آزمون شرکت نمودند، پاسخ های صیحیح نیز بلافاصله با توضیحات کامل مدرسین  به شرکت کنندگان اعلام  می شد، همچنین در پایان این کارگاه آموزشی به ابهامات و پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داده شد. مقرر است این وبینارها به سه زبان  اسپانیایی، فرانسه و روسی در روزهای آتی برای داوران، مربیان و کشتی گیران علاقمند از سراسر دنیا برگزار شود.



گالری تصاویر

برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

قهرمانی تیم منتخب کشتی فرنگی ایران در رقابت های بین المللی صربستان
رقابت های بین المللی جام لیوبومیر ایوانوویچ گدزا - صربستان
قرعه کشی اوزان دهگانه کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان برگزار شد
دومین دوره رقابت‌های چندجانبه کشتی آزاد در شهر ساوه برگزار شد
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی گرامیداشت شهدای جنگ 12 روزه در همدان
مرحله نهایی لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – تنکابن (گزارش تصویری - 3)
حضور نایب قهرمان جهان و المپیک در استان یزد
مرحله نهایی لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – تنکابن
مرحله نهایی لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – تنکابن (گزارش تصویری - 2)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی جوانان (گزارش تصویری)
تمهیدات ویژه فدراسیون کشتی برای حفظ آمادگی ملی‌پوشان جوان
مرحله نهایی لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – تنکابن (گزارش تصویری)
مرحله نهایی لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – تنکابن