علی اصغر یوسف‌نژاد: تغییر در مدیریت فدراسیون کشتی به صلاح نیست

دوشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۰ 14:21

بعضی مواقع باید تدبیر صورت گیرد

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: به نظرم تغییر در مدیریت فدراسیون کشتی در سال المپیک به صلاح نیست.


به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، علی‌اصغر یوسف‌نژاد رییس کمیته تخصصی کشتی فراکسیون ورزشی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب افزود: من با اینکه انتخابات یک فدراسیون با پایان دوره کاری یک رییس انجام شود مخالف نیستم اما معتقدم بعضی مواقع باید تدبیر صورت گیرد.
وی ادامه داد: کشتی آزاد و فرنگی ایران بخصوص فرنگی در سال‌های اخیر نتایج بسیار خوبی را کسب کرده و حتی مقام‌هایی برای اولین بار در تاریخ بدست آمده است.


یوسف‌نژاد با بیان اینکه المپیک یک رویداد بزرگ و معتبر بوده از نظر سیاسی نیز برای کشور مهم می‌باشد اظهار داشت: بحث انتخابات ریاست فدراسیون کشتی در این برهه کنونی موجب ایجاد حاشیه می‌شود و امیدوارم با تدبیر صورت گرفته از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخابات فدراسیون‌های شانس اول کسب مدال در المپیک به تعویق بیافتد.


عضو هیأت رییسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر من الان زمان تغییر در انتخابات فدراسیون کشتی نیست و بهترین زمان برای انتخابات المپیک تا المپیک است.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

حضور محمدحسین پویانفر در اردوی تیم ملی کشتی آزاد
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان – بلغارستان (تکمیلی)
دکتر عطا بهرامی در کمپ تیم‌های ملی کشتی حضور یافت
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
آغاز اردوی تیم های ملی کشتی ساحلی از فردا در تبریز
المپیاد استعدادهای برتر کشتی فرنگی نونهالان استان تهران،
یوسفی: سرباز وطن هستم و قهرمانی‌ام را به مردم ایران تقدیم می‌کنم
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان - بلغارستان (گزارش تصویری)
دور برگشت لیگ دسته اول کشتی فرنگی باشگاه های کشور – گروه B
تیم ایران بعنوان سوم رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان در بلغارستان دست یافت
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان – بلغارستان
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان – بلغارستان
قرعه کشی اوزان دهگانه رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان برگزار شد
مراسم رونمایی کتاب سایه ی درختان گردو روایت زندگی امامعلی حبیبی (گزارش تصویری)