محمدعلی چمیانی: سطح قهرمانی کشور در سقز بالا بود

شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰ 11:01

کشتی از تغییرات متضرر می‌شود

مربی سازنده کشتی فارس گفت: رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان کشور نسبت به سال گذشته در سطح بالاتری برگزار شد.
محمدعلی چمیانی که تیم استانش به مقام قهرمانی کشور در سقز دست یافت در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: مسابقات روزهای پنجشنبه و جمعه در سطح خوبی برگزار شد و نسبت به سال گذشته از نظر کمی و فنی در سطح بالاتری برگزار شد.
وی ادامه داد: بیشتر مهره‌های کارآمد در این مسابقات حضور داشتند و در ترکیب تیم‌های مختلف به میدان رفتند.
چمیانی در مورد میزبانی سقز در این مسابقات اظهار داشت: میزبانی در سطح بضاعت یک شهرستان خوب بود ضمن اینکه داوری‌ها هم مشکلی نداشت.
مربی سابق تیم ملی در مورد اینکه در برهه کنونی تغییر مدیریت به نفع کشتی است خاطرنشان کرد: به نظر من در فاصله کوتاه باقی‌مانده تا المپیک و هر گونه تغییر در مدیریت به ضرر کشتی است زیرا هر مدیری هم بیاید بالطبع باعث ایجاد جا به جایی در کادر فنی تیم‌های ملی شده و در نهایت کشتی متضرر می‌شود.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

حضور محمدحسین پویانفر در اردوی تیم ملی کشتی آزاد
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان – بلغارستان (تکمیلی)
دکتر عطا بهرامی در کمپ تیم‌های ملی کشتی حضور یافت
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
آغاز اردوی تیم های ملی کشتی ساحلی از فردا در تبریز
المپیاد استعدادهای برتر کشتی فرنگی نونهالان استان تهران،
یوسفی: سرباز وطن هستم و قهرمانی‌ام را به مردم ایران تقدیم می‌کنم
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان - بلغارستان (گزارش تصویری)
دور برگشت لیگ دسته اول کشتی فرنگی باشگاه های کشور – گروه B
تیم ایران بعنوان سوم رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان در بلغارستان دست یافت
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان – بلغارستان
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان – بلغارستان
قرعه کشی اوزان دهگانه رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان برگزار شد
مراسم رونمایی کتاب سایه ی درختان گردو روایت زندگی امامعلی حبیبی (گزارش تصویری)