فرهاد اسماعیل‌نژاد: سوریان، رضایی و باباجان‌زاده شانس زیادی برای حضور در لندن دارند

چهارشنبه ۶ مهر ۱۳۹۰ 11:28

مسئولان ورزشی باید به فدراسیون کشتی نگاه المپیکی داشته باشند

فرهاد اسماعیل‌نژاد با بیان اینکه اگر تیم ملی کشتی فرنگی به مسابقات آزمایشی لندن اعزام شود حمید سوریان، قاسم رضایی و بشیر باباجا‌ن‌زاده در ترکیب احتمالی این تیم حضور خواهند داشت گفت: این مسابقات می‌تواند یک دیدار تدارکاتی بسیار خوب برای ما باشد.
اسماعیل‌نژاد مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: آن طور که از گفته‌های محمد بنا بر می‌آید احتمالا از اواسط آبان ماه اردوهای تیم ملی را مجددا آغاز خواهیم کرد. در اولین گام قرار است مسابقات آزمایشی در لندن برگزار شود تا مسئولان برگزاری المپیک بتوانند قبل از آغاز رسمی رقابت‌ها نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنند برای همین موضوع نیز از 15 تیم دعوت کرده‌اند که تیم ملی ایران نیز یکی از آن‌ها است. به هرحال احتمال دارد ما نیز با یک تیم در این مسابقات شرکت کنیم و در ترکیب این تیم نیز حمید سوریان، قاسم رضایی و بشیر باباجان‌زاده شانس زیادی برای حضور در این مسابقات دارند.
وی ادامه داد: به هرحال این مسابقات می‌تواند به عنوان یک دیدار تدارکاتی خوب برای مسابقات گزینشی المپیک قزاقستان باشد.
اسماعیل ‌نژاد با بیان اینکه مسئولان ورزش کشور باید از این پس نگاه المپیکی ویژه‌ای به کشتی داشته باشند گفت: اگر هرچه زودتر وزیر ورزش و جوانان از کشتی‌گیران حاضر در مسابقات قهرمانی جهان تقدیر نکند ملی‌پوشان ما دیگر انگیزه‌ای برای حضور جدی در اردوها نخواهند داشت. ما باید هرچه زودتر اردوهای تیم ملی را آغاز کنیم چراکه کسب مدال المپیک کار بسیار سخت و پیچیده‌ای است. فدراسیون کشتی در شرایط فعلی به حمایت جدی و قاطع مسئولان ورزشی کشور نیاز دارد هیچ کس با دست خالی نمی‌تواند به موفقیت برسد. اگر قرار باشد مثل قبل از مسابقات جهانی تیم ما بازهم مشکل داشته باشد دیگر کسی نباید از ملی‌پوشان انتظار مدال‌های المپیکی را داشته باشد.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان خاطرنشان کرد: مدعیان آسیایی نتوانسته‌اند در جهانی ترکیه تمام سهمیه را بگیرند و مطمئنا با تمام قدرت در مسابقات گزینشی قزاقستان شرکت خواهند کرد تا سهمیه‌های المپیک را تصاحب کنند. ما برای کسب سهمیه‌های 84 و 96 کیلوگرم کار سختی را پیش رو نداریم ولی در 55 و 74 کیلوگرم اکثر مدعیان جهان که از آسیا هستند برای کسب سهمیه به قزاقستان می‌آیند و این کار ما را سخت می‌کند. به هرحال فعلا اولین اولویت ما کسب کامل سهمیه‌های المپیک است و سعی می‌کنیم با حضور در مسابقات آزمایشی لندن، جام جهانی و قهرمانی آسیا نفرات آماده‌ای را راهی رقابت‌های گزینشی قزاقستان کنیم.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان از روز 22 خردادماه در مازندران برگزار می شود
برگزاری جلسه کمیته امور استان‌ها در محل سازمان لیگ
تمرین مشترک تیم های ملی کشتی آزاد بزرگسالان و جوانان(گزارش تصویری)
مراسم رونمایی از کتاب استاد محسن فرح وشی با نام جایی میان تضاد (گزارش تصویری)
مراسم رونمایی از کتاب زندگینامه استاد محسن فرح وشی برگزار شد
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از روز 25 خردادماه برگزار می شود
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
زیر نظر اندیشکده کشتی و در شهر آمل،
مسابقات انتخابی درون اردویی در 4 وزن تیم ملی کشتی فرنگی نونهالان برگزار شد
بخشنامه مسابقات لیگ نوجوانان کشور یادواره شهید بهنام محمدی راد اعلام شد
مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی (گزارش تصویری)
دکتر فریبا محمدیان: تراز مدیریتی فدراسیون کشتی فراتر از استانداردهای مرسوم است
با رأی اعضای مجمع؛
علیرضا دبیر در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی مطرح کرد؛