مربی تیم کشتی فرنگی جوانان: فرنگی‌کاران ما نیازمند آموزش بیشتری هستند

چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ 11:32

نفرات با استعداد و خوبی داریم

موسی طباطبایی گفت: هرچند فرنگی‌کاران جوان حاضر در اردوی آمادگی تیم ملی، کشتی‌گیران با استعداد و خوبی می‌باشند ولی به لحاظ فنی نیازمند آموزش زیادی هستند.
مربی تیم کشتی فرنگی جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در تمرینات صبح روز گذشته ما تمرینات دو میدانی 400 متر را در برنامه فرنگی‌کاران قرار دادیم به طوری که هر یک از کشتی‌گیران 8 بار این مسافت را در داخل پیست دویدند. رکوردی که به دست آمد نشان داد که کسانی که قرار است راهی مسابقات جام قهرمانان ترکیه شوند آمادگی بیشتری را دارند.
وی ادامه داد: به هرحال این فرنگی‌کاران جوان هستند و باید مسائل فنی زیادی را فرا بگیرند زمان ما هم کم است و تا مسابقات قهرمانی آسیا و جهان فرصت زیادی در اختیار نداریم.
طباطبایی در پایان خاطرنشان کرد: در جریان تمرینات ناصر نوربخش مرتبا با کشتی‌گیران صحبت می‌کند آن‌ها در این شرایط نیازمند داشتن روحیه‌ی بالا هستند و اگر ما بتوانیم در جام قهرمانان نتایج خوبی را کسب کنیم مطمئنا شرایط روحی و روانی تیم بالا خواهد رفت.

 


 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

در پی شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و هموطنان در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی؛
انتخابی وزن 130 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی – شیراز
انتخابی وزن 82 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی – شیراز
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
بیانیه جامعه کشتی کشور در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران
تمرین دویدن روی تردمیل تیم ملی کشتی آزاد جوانان (گزارش تصویری)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز (گزارش تصویری 3)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز (گزارش تصویری 2)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز
دور رفت لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – جام شهید ضرغام
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان روزهای 24 لغایت 30 خردادماه برگزار می شود
تمرین دو میدانی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)